به وبلاگ سایت مطالب جالب و زیبا در مورد آشپزی و بیوگرافی بازیگران و تعبیر خواب خوش آمدید

.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

طرز تهیه شیرینی سیب

شیرینی سیب ، آموزش طرز تهیه شیرینی سیب خوشمزه و مجلسی در منزل مرحله به مرحله ، shirini sib
دستور تهیه شیرینی و پیراشکی سیب و دارچین خوشمزه

شیرینی سیب یا همان پیراشکی سیب از جمله پیراشکی های خوشمزه ای است که خیلی سریع آماده می شود. البته شما می توانید به جای پوره سیب از موز هم استفاده کنید. مواد اصلی این شیرینی سیب، شیر، تخم مرغ و آرد می باشد.

با رسیدن فصل سیب شما می توانید این شیرینی خوشمزه را به آسانی در منزل درست کنید و برای پذیرایی از مهمان های خود آن را سرو کنید و آن ها را نسبت به هنری آشپزی خود شگفت زده کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن پیراشکی و شیرینی سیب آشنایی ندارید، ما در این آموزش ساده و سریع شیرینی پزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم پیراشکی سیب را آماده کرده ایم تا شما به آسانی در منزل بتوانید شیرینی سیب خوشمزه و مجلسی درست کنید. در ادامه با طرز تهیه شیرینی سیب با مجله اینترنتی بارونک همراه باشید.

طرز تهیه شیرینی لقمه ای ساده و خوشمزه
طرز تهیه شیرینی لقمه ای ساده و خوشمزه
شیرینی لقمه ای از شیرینی های خوشمزه و فوق العاده ای است که به شیرینی لقمه ای ...
ممواد لازم شیرنی سیب
سیب قرمز یا زرد بزرگ یک عدد
آرد یک پیمانه
شیر یک سوم پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
شکر 3 قاشق غذاخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
- بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
وانیل به میزان لازم
مراحل تهیه شیرینی سیب

1. برای درست کردن شیرینی سیب، ابتدا سیب را با رنده ریز رنده می کنیم و کنار می گذاریم. تخم مرغ و شیر را در ظرف با چنگال یا همزن دستی هم می زنیم تا مخلوط شوند و از لختگی دربیاد.

2. سپس شکر + بیکینگ پودر + وانیل + نمک را اضافه می کنیم و آرد را هم روی موادمان الک می کنیم و با چنگال خوب هم می زنیم تا همه مواد باهم مخلوط شوند. توجه کنید مقدار شکر را با توجه به سلیقه و ذائقه خود می توانید بیشتر یا کمتر بریزید.

طرز تهیه شیرینی لطیفه خامه ای خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه شیرینی لطیفه خامه ای خوشمزه و مجلسی
شیرینی لطیفه یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین شیرینی های خامه ای می باشد و ...

3. در انتها سیب رنده شده را اضافه می کنیم و هم می زنیم. سپس داخل یک ظرف گود روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا روغن داغ شود.

4. بعد از اینکه روغن داغ شد، حرارت را کم می کنیم و به اندازه یک قاشق غذاخوری یا ملاقه کوچک از مواد برمیداریم و داخل روغن می ریزیم و صبر می کنیم تا طلایی شود. توجه کنید باید شیرینی ها را با حرارت کم سرخ کنید تا کاملا مغز پخت شوند و توی روغن شناور شوند.

5. بعد از اینکه تمام شیرینی ها را به این روش پختید، آن ها را روی دستمال آشپزخانه می گذاریم تا روغن اضافی شان گرفته شود. بعد آن ها را داخل مخلوط دارچین و شکر می غلتانیم. امیدواریم از خوردن این شیرینی یا پیراشکی سیب خوشمزه لذت ببرید.

منبع : baronak.com/8683-shirini-sib/



:: برچسب‌ها: طرز تهیه شیرینی , شیرینی سیب , طرز تهیه شیرینی سیب ,
:: بازدید از این مطلب : 147
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سایت مطالب جالب و زیبا
ت : دو شنبه 22 مهر 1398
.

طرز تهیه خوراک اسفناج و عدس

خوراک اسفناج و عدس ، طرز تهیه و مواد لازم خوراک اسفناج و عدس خوشمزه و مجلسی در منزل ، khorak esfenaj adas
دستور تهیه خوراک اسفناج و عدس

خوراک اسفناج و عدس از خوراک های خوشمزه ای است که به راحتی و در کمترین زمان قابل تهیه است. خوراک اسفناج و عدس را می توان هم به همراه نان سرو کرد هم به عنوان خورشت روی برنج استفاده کرد. برخی افراد آن را روی سیب زمینی کبابی می ریزند و میل می کنند که بسیار خوشمزه می شود. این خوراک خوشمزه یک غذای خونساز و مقوی محسوب می شود.

به هر حال اگر با طرز تهیه خوراک اسفناج و عدس آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی مرحله به مرحله بارونک، مواد لازم و دستور تهیه این خوراک خوشمزه را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده آشپزی، به راحتی در منزل خوراک اسفناج و عدس را درست کنید.

طرز تهیه خوراک اسفناج و سیب زمینی با گوشت
طرز تهیه خوراک اسفناج و سیب زمینی با گوشت
خوراک اسفناج و سیب زمینی با گوشت چرخ کرده یکی دیگر از انواع خوراک های ...
مواد لازم خوراک اسفناج و عدس
اسفناج 500 گرم
سیر 3 حبه
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
عدس 1 استکان
پیاز 2 عدد
لیمو 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور تهیه و پخت خوراک اسفناج و عدس

1. برای درست کردن خوراک اسفناج و عدس، ابتدا عدس را خوب پاک کرده و با آب سرد می شوییم و در یک قابلمه با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا پخته شود.

2. سپس پیاز را نگینی خرد می کنیم و در یک تابه همراه با روغن زیتون تفت می دهیم. وقتی پیاز کمی نرم شد، سیر رنده شده و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم.

3. سپس اسفناج خرد شده و عدس پخته شده را به پیاز داغ اضافه کرده و یک لیوان آب جوش روی مواد می ریزیم و اجازه می دهیم تا خوراک ما با حرارت ملایم به مدت نیم ساعت بپزد.

4. در آخر مقداری آب لیمو، نمک و فلفل به آن می ریزیم و از روی حرارت برمی داریم. خوراک اسفناج وعدس پخته شده را در ظرف مناسبی می ریزیم و همراه با نان و سبزی سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این خوراک اسفناج و عدس خوشمزه لذت ببرید.

منبع : baronak.com/8694-khorak-esfenaj-adas/



:: برچسب‌ها: آموزش آشپزی , طرز تهیه خوراک , خوراک اسفناج و عدس ,
:: بازدید از این مطلب : 165
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سایت مطالب جالب و زیبا
ت : دو شنبه 22 مهر 1398
.

طرز تهیه کیک خرمالو

کیک خرمالو، طرز تهیه و پخت کیک خرمالو خوشمزه و مجلسی در منزل مرحله به مرحله ، cake khormaloo
دستور تهیه کیک خرمالوی خوشمزه و خوش طعم مجلسی

کیک خرمالو از آن دسته از کیک هایی است که طعم و مزه منحصر به فردی دارد و برای همین طرفداران خاص خودش را دارد. همان طور که می دانید خرمالو یک نوع میوه پاییزی شیرین و همانند انگور انرژی می باشد و شما می توانید با رسیدن فصل این میوه، کیک خرمالو را در منزل درست کنید و برای مهمان های خود آن را به همراه یه چایی داغ سرو کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن کیک خرمالو آشنایی ندارید، ما در این آموزش کیک پزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم کیک خرمالو را آماده کرده ایم تا شما با دستور تهیه کیک ساده به تنهایی در منزل بتوانید کیک خرمالو خوشمزه و مجلسی به صورت مرحله به مرحله درست کنید.

مواد لازم کیک خرمالو
روغن مايع 1 پيمانه
شكر 300 گرم یا یک پیمانه + یک دوم پیمانه
تخم مرغ 3 عدد متوسط
آرد 300 گرم یا دو پیمانه
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
جوش شيرين یک چهارم قاشق چایخوری
بكينگ پودر 2 قاشق چايخوري
دارچين 1 قاشق چايخوري
رنده جوز هندي نصف قاشق چایخوری
خرمالوي پوست گرفته و له شده 1 پيمانه
گردوی نگيني خرد شده 40 گرم
مراحل تهیه و پخت کیک خرمالو

1. برای درست کردن کیک خرمالو خوشمزه ابتدا در یک ظرف مناسب شکر و تخم مرغ ها را هم می زنیم تا غلیظ و سفید رنگ شود. سپس روغن مایع را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مایه یکدستی حاصل شود.

2. حالا در یک ظرف دیگر آرد + جوش شیرین + بیکینگ پودر + نمک + رنده جوز هندی + دارچین را باهم مخلوط می کنیم و یک یا دو بار الک می کنیم.

3. در این مرحله مخلوط آرد الک شده را به ظرف تخم مرغ ها اضافه می کنیم و با لیستک آرام آرام به خورد مواد می دهیم تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود.

4. حالا خرمالوی پوست گرفته را به دو نیم تقسیم می کنیم و با قاشق گوشت خرمالو را خارج می کنیم و در غذاساز می ریزیم تا خرمالو یکدست شود. سپس خرمالو را به تدریج به خمیر کیک اضافه می کنیم و با لیستک آهسته آهسته هم می زنیم تا خرمالو با خمیر کیک کاملا مخلوط شود و در آخر گردوی نگینی خرد شده را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

5. من برای این کیک از قالب 25 سانتی استفاده می کنم. قالب را چرب می کنیم و سطح آن را آرد پاشی می کنیم. حالا مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و بعد آن را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 50 تا 60 دقیقه می گذاریم تا بپزد. برای گرم کردن فر باید آن را از 15 دقیقه قبل با دمای گفته شده روشن کنید.

6. برای اطمینمان از پخت کیک، خلال چوبی تمیز را داخل کیک فرو می بریم اگر تمیز بیرون آمد، کیک خرمالوی ما به طور کامل پخته است و کیک را از فر خارج می کنیم و پس از کمی خنک شدن آن را در ظرف سرو برمی گردانیم. امیدواریم از خوردن این کیک خرمالو خوشمزه لذت ببرید.



:: برچسب‌ها: طرز تهیه کیک , کیک خرمالو , طرز تهیه کیک خرمالو ,
:: بازدید از این مطلب : 143
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سایت مطالب جالب و زیبا
ت : دو شنبه 22 مهر 1398
.

طرز تهیه شیرینی لقمه ای

شیرینی لقمه ای ، طرز تهیه و پخت شیرینی لقمه ترکیه ای خوشمزه در منزل ، shirini logmei
دستور پخت شیرینی لقمه ای خوشمزه و بازاری در منزل

شیرینی لقمه ای از شیرینی های خوشمزه و فوق العاده ای است که به شیرینی لقمه ای ترکیه ای معروف است. کسانی دوست دارند از مهمانان خود با دسر و شیرینی های خانگی، پذیرایی کنند، می توانند این شیرینی ساده را به راحتی و آسانی در منزل درست کنند. شیرینی لقمه ای مانند شیرینی کشمشی، لطیفه و دیگر شیرینی های خوشمزه بسیار پرطرفدار و عالی است.

به هر حال اگر با طرز تهیه شیرینی لقمه ای آشنایی ندارید، ما در این آموزش انواع شیرینی خوشمزه بارونک، مواد لازم و دستور تهیه این شیرینی را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده شیرینی پزی، به راحتی در منزل این شیرینی لقمه ای خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.

مواد لازم برای شیرینی لقمه ای
کره 150 گرم
روغن مایع نصف استکان
پودر شکر 1 استکان
آرد سمولینا نصف استکان
آرد فندق 1 استکان
آرد سه و نیم لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
زرده تخم مرغ 1 عدد
مواد لازم شربت شیرینی لقمه ای
شکر 3 لیوان
آب سه و نیم لیوان
لیمو 1 برش
مراحل تهیه و پخت شیرینی لقمه ای

1. برای درست کردن شیرینی لقمه ای، اول از هر چیز شربت آن را آماده می کنیم. برای این کار، آب و شکر را در یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا بجوشد.

2. بعد از اینکه شکر در آب حل شد و به جوش آمد، اجازه می دهیم تا حدود 10 دقیقه بجوشد و قوام بیاید. در چند دقیقه آخر، 1 برش لیمو به شربت اضافه می کنیم و بعد از چند دقیقه جوشیدن حرارت را خاموش می کنیم.

3. حالا برای درست کردن شیرینی، در یک ظرف مناسب، تخم مرغ ها را با چنگال می زنیم تا کمی باز شود. بعد به ترتیب کره آب شده، روغن، پودر شکر، بکینگ پودر، آرد فندق و آرد سمولینا را هم اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.

4. در ادامه هم آرد را به تدریج به مواد می ریزیم و به آرامی با همزن دستی یا برقی هم می زنیم تا خمیر شیرینی کاملا مخلوط و یکدست شود.

5. حالا از خمیر در اندازه های یکسان برمی داریم و به شکل تخم مرغ درمی آوریم. بعد روی خمیرها را با زرده تخم مرغ رومال می کنیم و با چنگال روی آنها را طرح می زنیم.

6. وقتی همه شیرینی ها را آماده کردیم، آنها را در سینی فر می چینیم و در داخل فر که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده بود، قرار می دهیم. زمان پخت شیرینی ها بسته به دمای فر متفاوت است. تقریبا زمانی که روی شیرینی ها طلایی شوند، شیرینی ها کاملا پخته شده است.

7. بعد از پخت، شیرینی ها را از فر خارج می کنیم و شربت خنک شده را روی شیرینی های داغ می ریزیم و پشت و روی آن را به شربت آغشته می کنیم. برای تزیین شیرینی ها هم مقداری پودر پسته روی آنها می ریزیم.

8. شیرینی های لقمه ای خوشمزه را در ظرف می چینیم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این شیرینی لقمه ای خوشمزه لذت ببرید.

منبع : baronak.com/8652-shirini-logmei/



:: برچسب‌ها: آموزش شیرینی پزی , طرز تهیه شیرینی , دستور تهیه شیرینی لقمه ای , شیرینی لقمه ای , شیرینی لقمه ترکیه ای ,
:: بازدید از این مطلب : 147
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سایت مطالب جالب و زیبا
ت : شنبه 20 مهر 1398
.

طرز تهیه کرمفیل

کرمفیل، طرز تهیه و دستور پخت کرمفیل خانگی خوشمزه و مجلسی در منزل مرحله به مرحله ، cremfil
دستور تهیه کرمفیل خانگی خوشمزه مرحله به مرحله

کرمفیل همان طور که از نامش مشخص است به عنوان کرم میانی خوشمزه برای وسط انواع کیک، نان، کاپ و ... استفاده می شود. امروزه کرمفیل در انواع طعم های مختلف نظر کرمفیل کراملی؛ نسکافه ای، شکلاتی، شیری، عسلی، نارگیلی و وانیلی در بازار موجود است و شما با توجه به سلیقه و ذائقه خود می توانید یکی از این طعم را انتخاب کنید و استفاده کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردم کرمفیل آشنایی ندارید، ما در این آموزش خانگی شیرینی پزی سایت بارونک، دستور پخت و مواد لازم کرمفیل را آماده کرده ایم و شما با این آموزش آشپزی به تنهایی می توانید کرمفیل خوشمزه و مجلسی به صورت مرحله به مرحله در منزل درست کنید. در ادامه با طرز تهیه کرمفیل با سایت سرگرمی بارونک همراه باشید.

مواد لازم کرمفیل وانیلی
زرده تخم مرغ 3 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شیر یک و دوم سوم پیمانه
شکر نصف پیمانه
نشاسته ذرت یک چهارم پیمانه سر پر
کره سرد 30 گرم قطعه قطعه شده
عصاره وانیل برای مرحله آخر نصف قاشق چایخوری یا وانیل پودری یک چهارم قاشق چایخوری
مراحل تهیه کرمفیل

1. برای درست کردن کرمفیل خوشمزه ابتدا در یک ظرف مناسب 3 عدد زرده تخم مرغ + یک چهارم قاشق چایخوری وانیل + یک چهارم پیمانه شکر را باهم مخلوط می کنیم و با دور تند همزن به مدت 5 دقیقه هم می زنیم تا سبک و روشن شود.

2. سپس یک چهارم پیمانه نشاسته ذرت را اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم تا موادمان یکدست شود.

3. حالا در یک شیر جوش مقدار شیر گفته شده را با یک چهارم پیمانه شکر باقی مانده روی حرارت ملایم قرار می دهیم و هم می زنیم تا شکر به خوبی در شیر حل شود.

4. وقتی که شیر از اطراف شروع به جوشیدن کرد، از روی حرارت برمی داریم و نیمی از آن را به تدریج به مواد زرده اضافه می کنیم و به صورت سریع و مداوم هم می زنیم تا زرده نبندد.

5. در ادامه زرده رقیق شده با شیر را به مابقی شیر داخل شیرجوش برمی گردانیم و بعد روی حرارت قرار می دهیم و هم می زنیم تا غلیظ شود. وقتی شروع به حباب زدن کرد از روی حرارت برمی داریم.

6. در ادامه یک چهارم قاشق چایخوری وانیل پودری یا اسانس وانیل را اضافه می کنیم و از روی حرارت برمی داریم. سپس کره سرد قطعه قطعه شده را به تدریج اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کره جذب کرم شود. بعد از جذب شدن کره خواهید دید کرم کاملا براق و یکدست و لطیف شده است.

7. در این مرحله بهتر است کرم آماده شده را یک بار صاف کنید. سپس روی کرم را با کیسه فریزر می پوشانیم و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال استراحت می دهیم تا کرم کاملا سرد شده و آماده مصرف شود. امیدواریم این آموزش طرز تهیه کرمفیل مورد رضایت تان قرار گرفته باشد.

نکات پخت کرمفیل

کرمفیل شکلاتی یا نسکافه ای

در صورتی که مایل باشید کرمفیل شکلاتی یا نسکافه ای درست کنید می توانید با اضافه کردن پودر کاکائو یا نسکافه به این آموزش آشپزی، کرمفیل شکلاتی یا نسکافه ای درست کنید.

نحوه نگهداری کرمفیل

توجه کنید کرمفیل های خانگی نسبت به کرمفیل های صنعتی به دلیل تازه بودن خوشمزه تر هستند ولی کرمفیل های خانگی را برعکس کرمفیل های صنعتی باید پس از درست کردن استفاده کنید و نهایتاً شما می توانید آن را تا دو سه روز در یخچال نگهداری کنید.

منبع : baronak.com/8640-cremfil/



:: برچسب‌ها: آموزش شیرینی پزی , طرز تهیه کرم , کرمفیل , کرم ,
:: بازدید از این مطلب : 144
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سایت مطالب جالب و زیبا
ت : شنبه 20 مهر 1398
.

طرز تهیه هات چاکلت

هات چاکلت ، طرز تهیه و درست کردن هات چاکلت خوشمزه و مجلسی در منزل مرحله به مرحله ، hot chocolate
دستور تهیه هات چاکلت رستورانی با شیر و شکلات و خامه در منزل

هات چاکلت یا همان شکلات داغ یکی از نوشیدنی های خوشمزه و پرطرفدار کافی شاپی است که طعم خاص و متفاوتی دارد. با نزدیک شدن فصل سرما، بدون شک نوشیدن یک فنجان نوشیدنی داغ و خوشمزه بسیار لذت بخش خواهد بود. اما برای کسانی که رفتن به کافی شاپ و پرداخت هزینه های بالا برایشان سخت است، درست کردن این نوشیدنی داغ در منزل پیشنهاد فوق العاده خوبی است.

شما می توانید هات چاکلت را به صورت سریع با پودر آماده درست کنید. اما ما میخواهیم آموزش کامل طرز تهیه هات چاکلت را به صورت کامل در منزل به شما یاد بدهیم تا بتوانید به آسانی در منزل هات جاکلت درست کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه نوشیدنی هات چاکلت آشنایی ندارید، ما در این آموزش طرز تهیه نوشیدنی های بارونک، مواد لازم و دستور تهیه این نوشیدنی را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این هات چاکلت خوشمزه کافی شاپی را مرحله به مرحله درست کنید. در ادامه با دستور تهیه هات چاکلت با پرتال بارونک همراه باشید.

مواد لازم هات چاکلت
شیر ۳ فنجان
شکلات دارک‌ ۱۶۰ گرم
شکلات شیری ۱۶۰ گرم
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
مراحل تهیه هات چاکلت

1. برای درست کردن هات چاکلت خوشمزه، ابتدا در یک ظرف شیر جوش، شیر و خامه را خوب مخلوط می کنیم.

2. سپس به آن مقداری پودر کاکائو، وانیل و شکلات اضافه می کنیم و بعد شیر جوش را روی حرارت متوسط می گذاریم.

3. حالا صبر می کنیم تا شکلات ها در مخلوط شیر و خامه حل شوند و مواد به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بماند و آماده شود.

4. بعد از 10 دقیقه حرارت را خاموش می کنیم و هات چاکلت آماده شده را در ماگ ریخته و به صورت گرم میل می کنیم.

5. در صورت تمایل می توانید روی هات چاکلت کمی پودر دارچین یا شکلات بریزید که بسیار خوش عطر و خوش طعم می شود. امیدواریم از نوشیدن این هات چاکلت خوشمزه و عالی لذت ببرید.



:: برچسب‌ها: طرز تهیه نوشیدنی , شکلات داغ , هات چاکلت , شکلات ,
:: بازدید از این مطلب : 130
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سایت مطالب جالب و زیبا
ت : پنج شنبه 18 مهر 1398
.

طرز تهیه پودینگ دو رنگ کاراملی و شکلاتی

آموزش کامل طرز تهیه و درست پودینگ دو رنگ کاراملی و شکلاتی خوشمزه و مجلسی در منزل ، pudding caramel
دستور تهیه پودینگ دو رنگ کاراملی و شکلاتی مرحله به مرحله

پودینگ کاراملی از دسرهای خوشمزه و بی نظیری است که به سادگی قابل تهیه است و نیاز به هزینه و زمان زیادی ندارد. پودینگ ها از دسرهای پرطرفداری هستند که می توان آن را در طعم های مختلفی درست کردو از مهمانان خود پذیرایی کرد. از جمله پودینگ شکلاتی، وانیلی، زعفرانی، میوه ای و ... همچنین پودینگ را می توان با ژله یا بیسکوییت پتی بور درست کرد که بسیار خوشمزه و عالی می شود. به هر حال اگر با طرز تهیه پودینگ کاراملی آشنایی ندارید، ما در این آموزش سریع آشپزی بارونک، مواد لازم و دستور تهیه پودینگ کاراملی دو رنگ را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده شیرینی پزی، به راحتی در منزل این پودینگ کاراملی خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.

طرز تهیه پودینگ توت فرنگی خوشمزه با شیر
طرز تهیه پودینگ توت فرنگی خوشمزه با شیر
پودینگ توت فرنگی یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار ایتالیایی می باشد و ...
مواد لازم برای تهیه پودینگ کاراملی دو رنگ
شیر 4 لیوان
نشاسته 4 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه 1 پاکت
شکر 1 لیوان
وانیل 1 پاکت 5 گرم
شکلات تلخ 1 بسته 80 گرمی
شکلات چیپسی برای روی دسر به میزان دلخواه
مراحل تهیه و پخت پودینگ کاراملی

1. برای درست کردن پودینگ کاراملی شکلاتی، ابتدا شکر را در یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط گاز می گذاریم و گهگاهی هم می زنیم تا شکر در قابلمه آب شده و کاراملی رنگ شود. 2. وقتی شکر صاف و یکدست شد، خامه را به آن اضافه می کنیم. در اینجا شکر دوباره سفت می شود، اما جای نگرانی نیست. به تدریج شکر و خامه را هم می زنیم تا شکر و خامه روی حرارت آب شود.

طرز تهیه دسر پرتقالی ساده و خوشمزه
طرز تهیه دسر پرتقالی ساده و خوشمزه
دسر پرتقالی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مجلسی دوست داشتنی می باشد و ...

3. در ادامه در یک ظرف نشاسته را با شیر مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم تا نشاسته کاملا در شیر حل شود. بعد آن را به مخلوط شکر و خامه آب شده اضافه می کنیم و هم می زنیم. 4. بعد از اضافه کردن شیر و نشاسته، پودینگ را مرتب با همزن دستی می زنیم تا قوام بگیرد و غلیط شود. سپس روی پودینگ قوام گرفته وانیل می ریزیم و باز هم می زنیم. 5. در این مرحله، نیمی از پودینگ را برمی داریم و در یک قابلمه دیگر می ریزیم. حالا به قسمت باقی مانده پودینگ، شکلات تلخ اضافه کرده و هم می زنیم تا شکلات با حرارت ملایم آب شود و پودینگ صاف و یکدست شود. 6. در انتها حرارت را خاموش می کنیم و پودینگ شکلاتی را در ظرف های پذیرایی تقسیم کرده و روی آنها پودینگ کاراملی می ریزیم. به طوری که نصف ظرف پودینگ شکلاتی باشد و نصف دیگر آن پودینگ کاراملی. 7. روی پودینگ ها را با شکلات چیپسی یا هر چیزی که دوست دارید، تزیین کنید و به دلخواه پودینگ آماده شده را به صورت گرم یا سرد سرو کنید. امیدواریم از خوردن این پودینگ کاراملی دورنگ خوشمزه و عالی لذت ببرید. منبع : baronak.com/8609-pudding-caramel/



:: برچسب‌ها: آموزش آشپزی , طرز تهیه پودینگ , پودینگ کاراملی , پودینگ شکلاتی ,
:: بازدید از این مطلب : 151
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سایت مطالب جالب و زیبا
ت : پنج شنبه 18 مهر 1398
.

طرز تهیه کیک کرم دار شکلاتی

کیک کرم دار شکلاتی، طرز تهیه و پخت کیک کرم دار شکلاتی خوشمزه و مجلسی در منزل ، creamy-chocolate-cake
دستور پخت کیک کرم دار شکلاتی خوشمزه در منزل

کیک کرمدار شکلاتی یکی دیگر از کیک های خوشمزه و مجلسی می باشد و این نوع کیک، از ترکیب کیک شکلاتی با کرمفیل درست می شود و بهترین پیشنهاد برای کسانی است که مثل من عاشق شکلات هستند.

شما می توانید کیک کرم دار را به دو صورت وانیلی و شکلاتی درست کنید. من قبلا طرز تهیه کیک کرم دار وانیلی را در این پست نوشته ام و امروز هم تصمیم گرفتم طرز تهیه کیک کرم دار شکلاتی را با کرمفیل به شما یاد بدهم.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن کیک کرم دار شکلاتی آشنایی ندارید، ما در این آموزش ساده کیک پزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم کیک کرم دار شکلاتی را آماده کرده ام و شما با این آموزش ساده آشپزی به تنهایی می توانید کیک کرم دار شکلاتی خوشمزه و مجلسی درست کنید.

در ادامه با طرز تهیه و درست کردن کیک کرم دار شکلاتی با سایت اینترنتی بارونک همراه باشید.

آموزش طرز تهیه و پخت کیک اسفنجی خوشمزه
آموزش طرز تهیه و پخت کیک اسفنجی خوشمزه
جالب است بدانید علت اینکه اسم این کیک را اسفنجی گذاشته اند به این دلیل است که ...
مواد لازم کیک کرم دار شکلاتی
آرد یک پیمانه کامل و سه چهارم پیمانه
کاکائو یک چهارم پیمانه
بیکینگ پودر دو قاشق چای خوری
تخم مرغ 3 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شکر دو سوم پیمانه
ماست سه چهارم پیمانه غلیظ
روغن مایع سه چهارم پیمانه
مراحل تهیه و پخت کیک کرم دار شکلاتی

1. برای درست کردن کیک کرم دار شکلاتی ابتدا مقدار آرد گفته شده را با یک پیمانه کاکائو و 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر مخلوط می کنیم و بعد آن را 3 بار الک می کنیم.

2. سپس در یک ظرف مناسب 3 عدد تخم مرغ را با یک چهارم قاشق چایخ وری وانیل و دو سوم پیمانه شکر مخلوط می کنیم و با دور تند همزن به مدت 7 دقیقه هم می زنیم تا سبک و روشن شود.

طرز تهیه و پخت کیک شکلاتی خوشمزه در منزل
طرز تهیه و پخت کیک شکلاتی خوشمزه در منزل
کیک شکلاتی یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین کیک ها می باشد و بافت ...

3. بعد سه چهارم پیمانه ماست غلیظ و سه چهارم پیمانه روغن مایه اضافه می کنیم و در حد اینکه مواد باهم مخلوط شوند، هم می زنیم. سپس مخلوط آرد را در سه مرحله به تدریج و در حالی که مخلوط را هم می زنیم اضافه می کنیم.

4. هم اکنون مایه کیک ما آماده است. ما برای این کیک به قالب 25 سانتی نیاز داریم. پس از آماده کردن قالب، کاغذ روغنی می اندازیم و کمی چرب می کنیم و بعد مواد کیک را داخل قالب می ریزیم.

5. سپس کرمفیل را روی مواد کیک می ریزیم و قالب را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 تا 60 می گذاریم تا بپزد. توجه کنید کرمفیل ریخته شده روی کیک در زمان پخت، وسط کیک فرو می رود.

6. پس از اینکه از پخت کیک کرم دار شکلاتی خودمان مطمئن شدیم، قالب را از فر بیرون می آوریم و پس از کمی خنک شدن آن را بر روی سینی برمی گردانیم. برای تزیین هم دوباره می توانید روی کیک را با کرمفیل مثل من تزیین کنید. امیدواریم از خوردن این کیک کرم دار شکلاتی لذت ببرید.

منبع : baronak.com/8593-creamy-chocolate-cake/



:: برچسب‌ها: آموزش آشپزی , طرز تهیه کیک , کیک کرم دار شکلاتی ,
:: بازدید از این مطلب : 152
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سایت مطالب جالب و زیبا
ت : پنج شنبه 18 مهر 1398
.

طرز تهیه خوراک اسفناج و سیب زمینی

خوراک اسفناج و سیب زمینی ، طرز تهیه و پخت خوراک اسفناج و سیب زمینی خوشمزه و مجلسی در منزل
دستور پخت خوراک اسفناج و سیب زمینی در منزل

خوراک اسفناج و سیب زمینی با گوشت چرخ کرده یکی دیگر از انواع خوراک های خوشمزه ای است و شما به راحتی آن را می توانید در منزل درست کنید. مواد اولیه آن هم در هر خانه ای پیدا می شود. مواد اصلی اصلی تشکیل دهنده این خوراک عبارتند از سیب زمینی، اسفناج، گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا. به هر حال اگر با طرز تهیه خوراک اسفناج و سیب زمینی آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و دستور تهیه آن را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده آشپزی، به راحتی در منزل این خوراک اسفناج و سیب زمینی خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.

طرز تهیه خوراک استیک گوشت خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه خوراک استیک گوشت خوشمزه و مجلسی
شما می توانید خوراک استیک گوشت را با گوشت گوساله یا گوسفندی و حتی گوشت ...
مواد لازم خوراک اسفناج و سیب زمینی
سیب زمینی آب پز شده 5 عدد
اسفناج 400 گرم
گوشت چرخ کرده چند قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
پنیر کاشار یا پنیر پیتزا به میزان لازم
مراحل تهیه خوراک اسفناج و سیب زمینی

1. برای درست کردن خوراک اسفناج و سیب زمینی، ابتدا پیاز و حبه های سیر را نگینی خرد کرده و در یک تابه با مقداری روغن تفت می دهیم. بعد از تفت دادن پیاز، گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا گوشت بخوبی سرخ شود. 2. سپس اسفناج خرد شده را هم می ریزیم و خیلی کم تفت می دهیم تا اسفناج ها نرم شود. در آخر ادویه جات دلخواه را هم به مواد اضافه کرده و حرارت را خاموش می کنیم.

طرز تهیه خوراک کلم بروکلی با سیب زمینی
طرز تهیه خوراک کلم بروکلی با سیب زمینی
خوراک کلم بروکلی و مرغ از غذاهای خوشمزه و خوش طعمی است که به آسانی ...

3. در ادامه سیب زمینی های آبپز شده را با چنگال خوب له می کنیم و بعد همه مواد را به صورت لایه ای در ظرف مخصوص فر می ریزیم. 4. توجه داشته باشید که لایه ها به این صورت خواهد بود، ابتدا مقداری سیب زمینی له شده را در کف ظرف می ریزیم، سپس مخلوط اسفناج و گوشت و بعد پنیر پیتزا. به همین ترتیب ادامه می هیم تا همه مواد تمام شود. به طوری که در لایه آخر هم کلی پنیر می ریزیم و ظرف خوراک را در فر گرم شده با درجه 190 تا 200 درجه می گذاریم تا بپزد. 5 امیدواریم از خوردن این خوراک اسفناج و سیب زمینی خوشمزه لذت ببرید. برای دیدن سایر آموزش های آشپزی ما بر روی طرز تهیه غذاهای ایرانی کیک کنید. منبع : baronak.com/8581-khorak-esfenaj-sibzamini/



:: برچسب‌ها: آموزش آشپزی , طرز تهیه خوراک , خوراک اسفناج و سیب زمینی , اسفناج , سیب زمینی , خوراک ,
:: بازدید از این مطلب : 137
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سایت مطالب جالب و زیبا
ت : چهار شنبه 17 مهر 1398
.

طرز تهیه کیک کرم دار

کیک کرمدار تابه ای ، آموزش کامل طرز تهیه و پخت کرم دار تابه ای خوشمزه و مجلسی در منزل
دستور پخت کیک کرم دار خوشمزه و مجلسی در خانه

کیک کرم دار از کیک های خوشمزه و بی نظیری است که به راحتی و بدون دردسر می توان آن را در منزل تهیه کرد. کیک کرمدار را می توان هم در فر درست کرد و هم در تابه رژیمی یا حتی تابه معمولی درست کرد.

این کیک بسیار خوشمزه و خوش طعم است، هم ظاهر زیبایی دارد که هر کسی را وادار می کند تا یک بار طعم بی نظیر آن را بچشد. کسانی که عاشق درست کردن کیک و دسر هستند این کیک پیشنهاد خوبی است.

به هر حال اگر با طرز تهیه کیک کرم دار آشنایی ندارید، ما در این آموزش طرز تهیه انواع کیک بارونک، مواد لازم و دستور تهیه کیک کرم دار را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده آشپزی، به راحتی در منزل این کیک کرمدار تابه ای را مرحله به مرحله درست کنیم.

طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی خوشمزه و مجلسی
کیک اسفنجی شکلاتی یکی دیگر از معروف ترین و خوشمزه ترین کیک ها می باشد ...
مواد لازم برای کیک کرمدار
تخم مرغ 2 عدد
آرد یک و نیم لیوان
آب جوش نصف لیوان
روغن نصف لیوان
شکر دو سوم لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
نمک نوک قاشق چای خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
زعفران دم‌ کرده 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه کرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد 4 قاشق غذاخوری
شیر 1 لیوان
شکر پنج قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
دستور تهیه و پخت کیک کرم دار

1. برای درست کردن کیک کرم دار خوشمزه، ابتدا باید کرم کیک را آماده کنیم. حالا برای درست کردن کرم، در یک قابلمه کوچک شکر و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و یک دقیقه با چنگال می زنیم. بعد یک سوم از شیر را به آن اضافه می کنیم ‌و خوب مخلوط می کنیم.

طرز تهیه کیک دو رنگ خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه کیک دو رنگ خوشمزه و مجلسی
کیک دو رنگ همانند کیک اسفنجی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین کیک ها می باشد ...

2. سپس آرد را الک کرده و به مخلوط بالا اضافه می کنیم و هم می زنیم. در آخر بقیه شیر را به مواد اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا کرم غلظت پیدا کند.وقتی کرم ما غلیظ شد، پودر کاکائو را روی کرم الک می کنیم و خوب هم می زنیم. آنقدر هم می زنیم تا تقریبا مانند ماست غلیظ شود. بعد حرارت را خاموش می کنیم‌ و مقدار کمی وانیل در کرم می ریزیم و صبر می کنیم تا کرم ما کاملا خنک شود.

3. حالا برای تهیه کیک، در یک ظرف تخم مرغ، شکر و وانیل را دو دقیقه با همزن می زنیم، بعد کم کم آب جوش را اضافه کرده و با همزن می زنیم. توجه داشته باشید که آب جوش را یک جا داخل مواد نریزید، چون ممکن است در اثر آبجوش تخم مرغ بپزد.

4. وقتی که آب جوش را در چند مرحله اضافه کردید، حدود 4 دقیقه باهمزن می زنیم و بعد روغن و زعفران را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در آخر مخلوط آرد، بکینگ پودر و نمک را الک می کنیم و به مواد کیک اضافه می کنیم.

5. در انتها کف و دور قالب را خوب چرب و آرد پاشی می کنیم و مایه کیک را داخل آن می ریزیم و یکدست می کنیم. بعد کرم سرد شده را داخل قیف می ریزیم و به صورت نواری روی کیک می ریزیم.

6. برای پختن کیک در فر، فر را از یک ربع قبل با دمای ۱۷۰ در جه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود، بعد قالب کیک را به مدت چهل دقیقه در فر می گذاریم تا پخته و آماده شود. بعد از پخته شدن کیک آن را از فر در می آوریم و بعد خنک شدن برش می زنیم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این کیک کرم دار خوشمزه لذت ببرید.

طرز تهیه کیک موکا شکلاتی در منزل
طرز تهیه کیک موکا شکلاتی در منزل
کیک موکا از کیک های خوشمزه و مجلسی شیک می باشد و شما می توانید این کیک ...
نکات پخت کیک کرم دار

روش پخت کیک کرمدار در تابه رژیمی روی گاز

برای پختن کیک کرمدار تابه ای روی گاز، مایه کیک و کرم را مانند روش بالا در تابه رژیمی می ریزیم. بعد روی شعله گاز یک شعله پخش کن می گذاریم و تابه را روی شعله پخش کن قرار می دهیم.

درب تابه را می بندیم و حرارت را ملایم می کنیم تا کیک به آرامی پخته شود. اما اگر با تابه معمولی درست می کنید، روی تابه یک دم کنی بگذارید و به مدت چهل دقیقه روی حرارت کم قرار می دهیم تا پخته شود.

منبع : baronak.com/8572-cake-caramdar/



:: برچسب‌ها: آموزش آشپزی , طرز تهیه کیک , کیک کرم دار ,
:: بازدید از این مطلب : 122
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سایت مطالب جالب و زیبا
ت : چهار شنبه 17 مهر 1398
.
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
چت باکس
پشتیبانی